Kirjaudu

Kirjaudu sisään

Käyttäjätunnus *
Salasana *
Muista minut

Päivitetty 1.10.2019

1. Vuokra-aika ja myöhästymismaksu: Vuokra-aika alkaa siitä hetkestä mikä vuokrasopimukseen on kirjattu ja nettivarauksessa siitä hetkestä mikä varaukseen on ilmoitettu. Auto on palautettava tankattuna viimeistään sillä hetkellä, kun vuokra-aika päättyy. Asiakas ei voi jatkaa vuokra-aikaa, vaikka olisi noutanut auton myöhemmin, kuin varsinainen vuokra-aika on alkanut. Mikäli auto palautetaan myöhässä veloitetaan myöhästymisestä vähintään 100 euron myöhästymismaksu sekä viivästynyt vuokra-aika mikäli vuokra-ajan jatkamisesta ei ole sovittu vähintään kolme tuntia ennen vuokra-ajan päättymistä.

2. Vakuutuksen omavastuu: Vuokraajan omavastuu on 1600 euroa vuokraajan ajoneuvolle aiheuttamista vaurioista. Tämä koskee myös ajoneuvojen matkustamon vaurioita tai epätavallista likaantumista, jos ajoneuvoa ei palauteta varkauden, muun kuin teknisen vian, tai näihin rinnastettavan esteen vuoksi, asiakas sitoutuu maksamaan omavastuun täysimääräisenä. Vauriosta aiheutunut ajoneuvon seisonta aika veloitetaan vuokrahinnalla. Ajoneuvon toimintakuntoon saattamiseksi tehtävä työ veloitetaan 70 eur /h omavastuuseen saakka. Omavastuuosuus voi olla 600 euroa mikäli omavastuun alennus on ostettu. Perävaunun omavastuuosuus on aina 300 euroa. 

3. Toimenpiteet ja korvaukset ajoneuvon vikaantuessa: Ajoneuvon vikaantuessa käytön aikana vuokralle antaja maksaa vikaantuneen ajoneuvon hinaamisen lähimpään korjaamoon sekä ajoneuvon korjauksen. Asiakas hyväksyy sen, että auton vikaantuminen voi aiheuttaa hänelle haittaa ja tulon menetyksiä, joita ei korvata, ja pyrkii niin ollen käyttämään autoa niin ettei se vikaantuisi. Vuokran antaja ei korvaa taksimatkoja eikä tavaran kuljetuksia siinä tapauksessa, että ajoneuvo vikaantuu. Vuokranantaja ei korvaa kalliimpaa vuokra-autoa. Mikäli ajoneuvo vaurioituu kuljettajan piittaamattomuuden, ylinopeuden tai päihteiden vaikutuksen alaisena kuljettamisesta on vuokralle ottaja velvollinen korvaamaan kaikki aiheutuneet vahingot ja korjauskulut täysimääräisenä mukaan luettuna ajoneuvon seisonta aika korjauksen ajalta 70€ /vrk. Tämä ehto koskee myös perävaunua, josta seisonta-ajalta veloitetaan 20 € /vrk.

4. Varauksen peruuntuminen: Varauksen voi peruttaa ottamalla yhteyttä palvelunumeroomme. Maksettu vuokra palautetaan peruuttajalle, siten että vuokrasta pidätetään 50 euron peruutusmaksu. Jos vuokranantaja ei pysty toimittamaan varattua autoa asiakkaalle, hyvitetään tästä virheestä aiheutuneita kuluja korkeintaan 100 euroa. Hyvinkään vaihtoauto pidättää itsellään oikeuden vaihtaa asiakkaan varaama auto toiseen vastaavaan autoon. Tämä ehto koskee myös perävaunua sillä erotuksella, että peruutuksesta peritään 20 euron peruutusmaksu. Mikäli vuokran antaja ei pysty toimittamaan varattua ja maksettua perävaunua hyvitetään tästä virheestä korkeintaan 20 euroa. 

5. Turvatoimet: Autoissa on seurantalaitteet. Asiakas hyväksyy, että auton sijainti voidaan paikallistaa ja ajotapaa seurata. Tämä koskee myös perävaunua.

6. Kuljettajavaatimukset: Vuokraajalla on oltava voimassa oleva ajokortti, 21 vuoden ikä ja vähintään vuosi ajokokemusta. Luovuttaessaan auton kolmannelle osapuolelle, vuokraaja on velvollinen tarkistamaan, että hänellä on voimassa oleva ajokortti, 21 vuoden ikä ja vähintään vuosi ajokokemusta. 

7. Lisäkilometrit, tankkaaminen ja sakot: Vuokraan sisältyy 100 km per vuorokausi. Lisäkilometrit maksavat 0,08-0,12 senttiä per kilometri autosta riippuen ja ne myydään 100 km erissä. Lisäkilometrit tulee ostaa ennen vuokran alkua. Jos arvioitu kilometrimäärä ylittyy, asiakkaalta veloitetaan 40 eur tarkastusmaksu . Ajoneuvo tulee palauttaa tankattuna ja tankkauskuitti tulee tankatun polttoaineen laadun tarkastamiseksi jättää autoon. Jos autoa ei ole tankattu virheestä veloitetaan polttoaineet ja 50 eur tarkastusmaksu. POLTTOAINETTA TULEE TANKATA VÄHINTÄÄN SAMA MÄÄRÄ, JOKA ON KULUTETTU. Autossa sekä itsepalveluohjeessa on ilmoitettu auton kulutus. Erillisestä sopimuksella voidaan sopia tankkaus liikkeen toimesta. ( Laskutusasiakkaat ). Kaikki vuokra-aikana saadut sakot ovat täysimääräisesti asiakkaan vastuulla. ( Tämä ehto ( 7 ) koskee vain autoja ).

8. Ajoneuvon siivoaminen: Auto on aina oltava siivottu palautettaessa. Jos asiakas rikkoo tätä sopimusehtoa, häneltä tullaa laskuttamaan auton siivouksesta 70 eur /tunnilta, aina kuitenkin vähintään 100 eur. Ulkopuolisesta pesusta vastaa liike. Perävaunu on aina harjattava sisältä, eikä sinne saa jättää tavaroita tai roskia.

9. Asiakkaan maksuhäiriöiden ilmoittamisvelvollisuus ennen varausta: Asiakkaan tulee ilmoittaa maksuhäiriöistään ennen varausta. Jos auton varaajalla on maksuhäiriöitä ja hän laiminlyö ilmoitusvelvollisuuttaan, varaus perutaan ja koko vuokran hinta pidätetään varaussopimusrikkomuksena. Kaikkien asiakkaiden maksuhäiriötiedot tutkitaan varausten jälkeen maksuhäiriörekisteristä. Maksuhäiriöiset asiakkaat voivat varata autoja sähköpostitse tai puhelimitse, mutta asiasta tulee ilmoittaa varauksen yhteydessä.  Mikäli sinulla on maksuhäiriömerkintä älä varaa autoa nettivaraimelta.

10. Mikäli maksuhäiriö todetaan ja asiakas on jo ehtinyt liikenteeseen tullaan auto joka tapauksessa vaatimaan heti palautettavaksi, ellei häiriöstä ole ilmoitettu.   

11. Eläinten kuljettaminen ja tupakointi matkustamossa on ehdottomasti kielletty. Mikäli matkustamoon on päästetty lemmikkejä veloitetaan vuokralle ottajalta 200 euron desinfiointimaksu ja 70€ per seisontapäivä koko siltä ajalta mikä kestää desinfioinnin ja putsauksen ajan. Sama ehto koskee autossa tupakointia.  

12. Perävaunun vauriot: Törmäysvaurioiden lisäksi asiakkaan huolimattomuudesta aiheutuneet valoviat ja johtojen katkeamiset sähköpistokkeen vaurioituminen johtojen hankautuminen maassa roikkumisen tai muun syyn vuoksi korjataan ja kustannukset veloitetaan täysimääräisesti asiakkaalta aina kuitenkin vähintään 30 euroa. Sama koskee nokkapyörän, kuomun ja lokasuojien tai minkä tahansa osan vaurioitumista, jonka voidaan katsoa aiheutuneen vuokralle ottajan huolimattomuudesta.

13. Vuokralle ottajan ilmoitusvelvollisuus: Vuokralle ottajan on aina omatoimisesti ilmoitettava välittömästi aiheuttamistaan vaurioista. Mikäli aiheutetusta vauriosta ei ilmoiteta veloitetaan ilmoittamatta jättämisestä vähintään vakuutuksen omavastuuosuutta vastaava summa korjauskustannusten lisäksi.

14. Perävaunun palautus: Vuokralle ottajan velvollisuus on aina palauttaessa pysäköidä perävaunu siten, ettei se haittaa muuta liikennettä ja varmistettava, että vaunu on tuettu paikalleen riittävän hyvin niin, ettei se pääse liikkumaan esimerkiksi tuulen voimasta tai vierimään alamäkeä, eikä siten aiheuta vaurioita lähellä oleville esineille.

15. Veneenkuljetustrailerien vetäminen on ehdottomasti kielletty.

Maksamalla varauksenne tai ottamalla ajoneuvon käyttöön hyväksytte vuokraehdot.